• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

AN EXPERT AERIAL TEAM OF PROFESSIONALS AT YOUR SERVICE…

Η GoXtreme αντιλαμβανόμενη την ανάγκη κάθε επιχείρησης για πλήρη διαφοροποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό,  βρίσκεται στην πολύ  ευχάριστη  θέση να σας παρουσιάσει ίσως την δυναμικότερη και πιο πρωτοποριακή μορφή οutdoor διαφήμισης παγκοσμίως,  δίνοντας έτσι την μοναδική  ευκαιρία  σε κάθε Ελληνική εταιρεία να ενδυναμώσει ακόμη  περισσότερο την εικόνα της, στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον της παγκόσμιας αγοράς.

Ο λόγος για την…Εναέρια Διαφήμιση με την χρήση μηχανοκίνητων αλεξιπτώτων (paramotor)

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας τόσο στην τεχνική κατασκευής των αλεξιπτώτων όσο και στην μέθοδο ψηφιακής εκτύπωσης επάνω σε αυτά, έφεραν πραγματική επανάσταση στο τι μπορεί να απεικονιστεί επάνω σε ένα αλεξίπτωτο παραπέντε διαστάσεων όμοιων με αυτές ενός λεωφορείου.

 

Η δυνατότητα ολικής εκτύπωσης όλων των επιφανειών είναι πλέον γεγονός. Εκτυπώνουμε για λογαριασμό κάθε εταιρείας φωτογραφίες υψηλής  ανάλυσης,  λογότυπα, μηνύματα ή ακόμη και ένα συνδυασμό όλων αυτών με πραγματικά εντυπωσιακά  αποτελέσματα.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το πόσο εντυπωσιακή εικόνα αποτελεί μια πτέρυγα συνολικής επιφάνειας 60τ.μ. βαμμένης μοναδικά με τα χρώματα της εταιρείας μας, να ταξιδεύει σε επιλεγμένα σημεία πάνω από την Αττική, σε τουριστικούς  προορισμούς της Ελλάδας, περιοχές με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, κατά την διάρκεια εκθέσεων, συναυλιών, events και φεστιβάλ.

 

Να πετάει κατά την διάρκεια εθνικών εορτών και αργιών, τα Σαββατοκύριακα και γενικότερα όλες τις ημέρες του χρόνου κατά τις οποίες παρατηρείται έντονη μετακίνηση του πληθυσμού.

                                                                  ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για την μεγιστοποίηση του αντίκτυπου που επιτυγχάνει η εναέρια διαφήμιση, η εταιρείας μας εκτός της προσωποποίησης που κάνει στα αλεξίπτωτα με όλα σας τα στοιχεία, σας παρέχει επίσης τις παρακάτω

Extra Υπηρεσίες :

Extra Service 1 Οι πιλότοι μας να σύρουν αεροπανό, πάνω στο οποίο μπορεί να γίνεται αναφορά σε προϊόντα, υπηρεσίες, σε εκπτώσεις, προσφορές, υπηρεσίες, νέα προϊόντα και φυσικά σε ευρηματικούς διαγωνισμούς του τύπου Π.Χ. "ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ " HEINEKEN" ΣΤΟ 1440 & KEΡΔΙΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ", ξεκινώντας έτσι μια πολύ δυναμική καμπάνια που θα κάνει πραγματικά πάταγο.

Extra Service 2 Να πραγματοποιήσουμε νυχτερινή πτήση-αιώρηση, με αερόστατο το οποίο θα φέρει τα λογότυπα σας να φωτίζεται εντυπωσιακά παρουσιάζοντας έτσι ένα εξωπραγματικό θέαμα στον θεατή.

Extra Service 3 Να προσθέσουμε επί του πτητικού μέσου μας σύστημα καπνού με χρώματα της επιλογής σας  (για το πρωί) ή βεγγαλικά (για το βράδυ) τα οποία όταν ανάψουν θα διαγράφουν όλη την πορεία του αλεξιπτώτου για ένα ή περισσότερα λεπτά και θα κάνουν αισθητή την παρουσία του από απόσταση 2 χιλιομέτρων.

Extra Service 4  Μέσα στα πλαίσια διαγωνισμών ή προωθητικών ενεργειών, να κάνουμε ρίψη   μίνι branded αλεξιπτώτων που θα φέρουν επάνω τους κάποιο προϊόν-δώρο-μήνυμα , σε μέρη όπως παραλίες, events, εκθέσεις, δεξιώσεις κτλ

Extra Service 5  Να γίνει ρίψη  κομφετί, ροδοπέταλων ή λουλουδιών κατά την διάρκεια events, παρουσιάσεων, δεξιώσεων  κτλ

Extra Service 6 Να πραγματοποιηθεί ελεύθερη πτώση αλεξιπτωτιστού σε επιλεγμένο σημείο. Ο αλεξιπτωτιστής θα φέρει στολή, εξοπλισμό και σημαία με τα χρώματα και τα στοιχεία της εταιρείας σας. Επίσης θα έχει καπνό σήμανσης για ακόμη πιο εντυπωσιακή παρουσία.

Extra Service 7 Να πραγματοποιηθεί ελεύθερη πτώση της μασκότ σας ή κάποιου ομοιώματος προϊόντος σας σε επιλεγμένο σημείο.

Extra Service 8 Να κατασκευαστεί 3D ρεπλίκα προϊόντος σας με δυνατότητα πτήσης.

Όλες οι παραπάνω προωθητικές ενέργειες αποτελούν εξαιρετικές δράσεις και μπορούν παράλληλα να υποστηριχθούν και από τις ομάδες του Ground Promotion. Ομάδες οι οποίες θα απαρτίζονται από ευπαρουσίαστα και επικοινωνιακά άτομα που θα παίζουν με τους λουόμενους παιχνίδια, κουίζ και θα μοιράζουν συμβολικά δώρα, όλα αυτά υπό τους ήχους της μουσικής των Dj’s.

 

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό υπερθέαμα που θα φέρει σε γη και ουρανό την σφραγίδα σας και θα αφήνει το αποτύπωμα του με τρόπο πρωτόγνωρα δυναμικό !

                                 

                           ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την GoXtreme ξεχνάμε την διαφήμιση όπως την ξέραμε και εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή. Το κοινό διψάει για δράση, θέαμα, εντυπωσιασμό, πρωτοτυπία και διαφοροποίηση μέσα πάντα από φρέσκες ιδέες. Εμείς βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό σας, σύμμαχοι σας στο δύσκολο έργο της άρτιας ανάδειξης της επιχείρησης σας.

 

Προβάλουμε τα προϊόντα σας εκεί που κανείς άλλος δεν μπορεί να προβληθεί. Τον υπέροχο γαλάζιο Ελληνικό ουρανό. Tον μεγαλύτερο και μοναδικό διαφημιστικό χώρο που σε προδιαθέτει θετικά με τα χρώματα του και την αύρα του.Tο μέρος στο οποίο δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός και κανένας περιορισμός στο τι, το πόσο και το γιατί.


Αποκτείστε άμεσα προβολή τεράστιας δυναμικής με δυνατότητα πλήρους customization σε όλα τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ΠΑΝΤΑ με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σήμερα δίνουμε σε όλους την μοναδική ευκαιρία να αφήσουν πίσω τις τετριμμένες πλέον μεθόδους διαφήμισης που στερούνται πρωτοτυπίας και εντυπωσιασμού, δύο εκ των σημαντικότερων χαρακτηριστικών που πρέπει να διαθέτει η εκάστοτε δράση που κάνουμε για να θεωρείται επιτυχημένη, περνώντας έτσι σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ διαφήμισης, πραγματικά δίχως προηγούμενο.

                                       ΜΥΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...GOXTREME

 

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο που παρέχει υπηρεσίες εναέριας διαφήμισης σε όλες της τις μορφές.

Η μεγάλη εμπειρία και οι γνώσεις των στελεχών της αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη επιτυχία σε κάθε project που της ανατίθεται, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό.
                                                                         

                     

 

 

 

                               ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…                                                                             ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !